Sommerhilsen fra Celine Sivertsen – Tertnes

Sommerhilsen fra Celine Sivertsen

Ferien nærmer seg slutten for Tertnes-jentene! Her kommer den siste sommerhilsenen, som er fra Celine på ferie i Spania.

«Hei alle Tertnes-venner! Jeg tilbringer mesteparten av sommeren min i den hvite uniform på Haukeland Sykehus, hvor jeg har begynt å jobbe som nyutdannet sykepleier. Men jeg har også hatt meg en liten svipptur til Spania. Her har jeg fått slappet av, badet og solt meg masse. Litt trening må jo også til i varmen, så løping, styrke og et par lange, fine fjellturer har stått på programmet.

Nå er jeg på vei hjem igjen til Norge, hvor fellestreningene endelig starter igjen over helgen. Jeg gleder meg utrolig mye til å se alle jentene igjen og ikke minst til sesongstart. 🙂 Fortsatt god sommer til dere alle, håper jeg ser dere på tribunen i begynnelsen av september!»