Cupkamp mot Os – Tertnes

Cupkamp mot Os

3. runde-kamp i cupen mot Os på onsdag

Onsdag 2. september spilles den første obligatoriske kamp for sesongen, da Tertnes møter Os i 3. runde i cupen (NM). For Tertnes vil det bli godt å komme i gang igjen, og kampen er en del av de siste forberedelsene inn mot seriestart. Tore Johannessens mål for kampen er å gjennomføre 60 minutter med aggressivt forsvarsspill og tempo.

Os, som ble nummer 8 i sist sesongs 2. divisjon avd. 04, vant en overbevisende seier mot et annet lokalt 2. divisjonslag, Sotra, i forrige runde i NM. Sluttresultatet ble 30-19 til Os, og Os-trener Trond Førde Eriksen sier foran møtet med Tertnes at det blir flott matching for spillerne hans å få spille mot de beste og kjenne på hvor nivået i eliteserien ligger.

Kampen spilles onsdag kl. 19:00 i Oshallen. Arrangør er Os.