Tøff kamp mot Larvik på bortebane – Tertnes

Tøff kamp mot Larvik på bortebane

Med to seire av to mulige har Tertnes startet sesongen på best mulig måte. I kveld er jentene i Larvik for å møte laget som har dominert norsk damehåndball i mange år.

Larvik startet året med 3 minuspoeng, og etter to spilte kamper ligger de på en tiendeplass med 0 poeng etter seier mot Skrim og uavgjort mot Byåsen. Selv om laget ligger langt nede på tabellen er det forventet at Larvik vil være et av lagene som kjemper om seieren i årets GRUNDIGliga.

Etter den fantastiske oppvisningen mot Glassverket i forrige seriekamp har Tertnes med seg stor selvtillit før oppgjøret i Larvik. Laget er skadefritt og alle jentene er klare for å gi alt de har.

– Vi forbereder oss som vanlig, og prøver å finne svakheter hos motstander som vi kan utnytte. Mot Larvik er det viktig å ha god struktur i angrepsspillet, slik at vi begrenser kontringsspillet deres, sier Tertnes-trener Tore Johannessen før kampen.

Dersom du ikke har tatt turen til Larvik i dag, kan du likevel se kampen på nett. Den vises på handballtv.com og sendingen starter 17:50.

Tekst: Linn Bårud
Foto: Knut Henrik Andersen