Tar i mot Byåsen på hjemmebane – Tertnes

Tar i mot Byåsen på hjemmebane

Det er duket for en av sesongens mest spennende hjemmekamper når Byåsen kommer på besøk til Bergen.

Det er mye håndball om dagen og Tertnes skal spille sin tredje kamp på under én uke. Denne gangen er det Byåsen som kommer på besøk til Haukelandshallen, og Trondheims-laget har vært Tertnes’ hardeste konkurrent i medaljekampen de seneste årene.

Byåsen ligger på en foreløpig andreplass. De har like mange poeng som Tertnes som ligger på plassen bak, men har en minimalt bedre målforskjell. Laget har mange store profiler hvor flere er faste på landslaget. Byåsen er gode og har god dekning på alle plasser på banen. Skal Tertnes få poeng i denne kampen må både forsvars- og angrepsspill sitte, og alle må yte maks.

Dette kommer til å bli en kjempespennende kamp mellom to lag som kommer til å ligge jevnt gjennom hele sesongen. Derfor er det viktig at du møter opp i Haukelandshallen fredag kl. 18:30 for å heie jentene fram til seier!

Tekst: Linn Bånrud
Foto: Wim Hetland