Møter Larvik i semifinalen tirsdag – Tertnes

Møter Larvik i semifinalen tirsdag

Tertnes-jentene får tøffest mulig motstand i cupens semifinale. På andre siden av banen står nemlig det som gjennom utallige år har vært Norges suverene ener i damehåndballen, Larvik.

Det blir en tøff kamp og Larvik har vist seg å være nesten uslåelige. Men det betyr ikke at de ikke kan slås. For jentene fra Bergen er heltente og klare for å gi alt de har og enda litt til for å gi Larvik kamp om finalebilletten. Og spiller Tertnes på sitt beste, er alt mulig.

Men for å yte sitt beste trenger jentene all den støtten de kan få fra publikum. Som kaptein Maren Roll Lied skrev før sesongen: «Vi ønsker å spille håndball som underholder og engasjerer. Jeg håper å se nettopp deg i hallen og ta gjerne med deg både venner og bekjente. Håndball er gøy, og enda gøyere sammen!»

Når det koker på banen er støtten fra tribunen noe av det viktigste. Å se alle menneskene som har møtt opp og å høre heiarop fra supporterne kan være forskjellen på seier og tap.

Dette er en unik mulighet til å se håndball av ypperste klasse med noen av de største håndballprofilene i Norge. Så ta med deg venner og familie, bekjente og ukjente, og møt opp i Haukelandshallen tirsdag kl. 18:00! Men vær oppmerksom på muligheten for forhåndskjøp av billetter gjennom Ticketco. Av erfaring vet vi at det på en sånn kamp fort kan bli litt ekstra trøkk i billettluken, så kjøper en billetten på forhånd kan en gå direkte til billettkontrollen ved inngang til hallen. Sparer penger gjør en også ved kjøp på nett.

Møter Nordstrand søndag
Men før det braker løs i Haukelandshallen skal jentene ta turen over fjellet til Oslo hvor de møter Nordstrand. Laget ligger på bunn av tabellen med syv strake tap. Men det betyr ikke at de er et dårlig lag. Så her må alle være skjerpet og klare for kamp skal det bli to nye poeng.

Kampen kan som vanlig ses på handballtv.com, med kampstart 18:00 (sendingen starter kl. 17:50).

Tekst: Linn Bånrud
Foto: John Vint