Tertnes-jentene på golftrening – Tertnes

Tertnes-jentene på golftrening

Det ble en annerledes treningsdag for Tertnes-jentene da de besøkte Bergen Golfsenter

Her forteller jentene selv hva de opplevde:
Idag var vi samlet på Bergen Golfsenter for en aktivitet med simulatorgolf. Der skulle vi få teste ting vi ikke kan og det sosiale sto i høysete.

Vi ble delt inn i grupper på 3 spillere som konkurrerte på hver vår simulator. Konkurranseinstinktet var på plass, men ferdighetene så som så… 🙂 Det ble mange slag og mye frustrasjon over hvor vanskelig det skal være å treffe en ball med en kølle. Ikke minst å få den i hullet. Flere fikk etterhvert inn noen gode slag, og to spillere utpekte seg med godt spill og treffsikre putter. Maren Roll Lied og Madeleine Hilby viste rask mestring og hadde nok det som på golfspråket kalles lavest handicap etter denne seansen.

Begreper som fairway, rough, birdie og putter erstattet tsjekkere, finter, opprulling og polakker som det naturligste i verden mot slutten av konkurransen. En uhøytidelig «longest drive» konkurranse der Caroline Aar Jakobsen på ren kraft og vilje dro til med et slag på over 160 meter avsluttet denne annerledes aktivitetsdagen.

En dag litt utenfor komfortsonen, på en uvant arena med køller og små baller bidro likevel til en veldig gøy opplevelse for alle. Takk til Knut og Christian på Bergen Golfsenter for gjennomføring, god opplæring og nyttige tips!

Mvh. Tertnes-jentene