Viktig informasjon til alle med sesongkort – Tertnes

Viktig informasjon til alle med sesongkort

I forbindelse med Superlørdag i Sotra Arena 5. mars vil alle med sesongkort til Tertnes Håndball Elites kamper, være seg samarbeidspartnere, støttemedlemmer eller ordinære sesongkortinnehavere, måtte registrere kortet om det skal benyttes til dette arrangementet.

Pga. nummererte seter i Sotra Arena må nemlig alle med sesongkort «bytte inn» kortene til en enkeltbillett. Fremgangsmåten er følgende:

Send en mail til marit@tertnes.no og be om å få registrert det antall billetter en ønsker (må samsvare med det antall sesongkort en disponerer). Billettene blir så tilsendt elektronisk på mail. Frist for registrering av sesongkortene er tirsdag 23. februar. Ytterligere billetter til arrangementet kjøpes på Ticketco. Billettprisen for alle er kun kr 60 for begge kamper.

Dette gjelder kun for denne kampen; til de resterende hjemmekampene, inkl. fellesarrangement i Framohallen søndag 21. februar, fremvises sesongkort på vanlig måte.