Dobbel hjemmekamp i e-cupens første runde – Tertnes

Dobbel hjemmekamp i e-cupens første runde

Det er nå klart at begge kampene i 1. kvalifiseringsrunde til EHF-cupen mot HC Holon fra Israel spilles i Bergen.

Kombinasjonen av lang reise til et urolig område av verden og en motstander som gjerne reiser ut i Europa, gjorde at klubbene bestemte at begge kampene skulle spilles i Bergen. Rent økonomisk er dette også en bedre løsning for både Tertnes og Holon.

Pga. israelernes reiseopplegg vil første kamp spilles allerede fredag 16. september kl. 18:00 i Haukelandshallen, deretter vil kamp nr. 2 bli spilt dagen etter, lørdag 17. september i Framohallen kl. 15:00 (merk tid og sted).

Med ulik kulturell bakgrunn, ikke minst når det gjelder religion, ser vi at det hadde vært fint å tilby Holon en «guide»/kontaktperson i dagene laget er i Bergen. Vi etterlyser derfor en person med god kjennskap til jødisk kultur, gjerne med israelsk bakgrunn selv, som har lyst og anledning til å bruke noen timer sammen med Holon i løpet av oppholdet i Bergen. For nærmere informasjon, kontakt Marit Brox, tlf. 414 49 034, marit@tertnes.no.