Møter ubeseirede Glassverket onsdag – Tertnes

Møter ubeseirede Glassverket onsdag

Onsdag kveld er det ny hjemmekamp i GRUNDIGligaen og motstander denne gangen er Drammens-laget Glassverket.

Glassverket har fått en knallstart på høstsesongen, hør bare: De har ennå ikke tapt i GRUNDIGligaen (har beseiret Storhamar, Stabæk, Gjerpen og Rælingen), de er i kvartfinalene i NM (har slått ut Pors, Skrim og TIF Viking) og ikke minst klarte de i år å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League etter å ha røket ut i kvalifiseringen i fjor.

Så det er ingen tvil om at det er en tøff motstander som kommer på besøk i Haukelandshallen, og Tertnes-jentene må yte sitt beste for å hamle opp med drammenserne.

Kampstart i Haukelandshallen onsdag er kl. 18:30, og selv om kampen som vanlig vises på HandballTV.com, håper vi på støtte fra publikum i hallen; det fortjener vår landslagskomet Kjerstin Boge Solås og alle de andre Tertnes-spillerne!

Foto: John Vint