Cupfest onsdag – Tertnes

Cupfest onsdag

Så er det klart for NM-semifinale og VI GLEDER OSS!!

Motstander er Sola, som er det andre vestlandslaget i GRUNDIGligaen. Pr. i dag ligger Sola på 10. plass foran Gjerpen og Rælingen, som er de to klubbene Sola har tatt poeng fra denne høsten. Men for de som måtte tro at dette er lett match for Tertnes, vil vi gjøre oppmerksom på et par momenter som gjør kampen langt mer åpen enn det tabellsituasjonen tilsier:

1. Sola har GRUNDIGligaens toppscorer i Tonje Nøstvold som har scoret 61 mål på 8 kamper.
2. Sola har tre bergensere på laget som alle garantert gleder seg til å vise seg frem for venner og kjente på «hjemmebane». De tre er Anna Bjørke Kallestad og Vilde Nord (tidligere TIF Viking) og Elisa Christensen (tidligere Fana).

Men til gjengjeld: Tertnes er laget som, bortsett fra Larvik, har sluppet inn færrest mål så langt denne sesongen. Larvik har sluppet inn 169 og Tertnes 170, og planen er å spille like gjerrig i onsdagens kamp.

Sist hjemmekamp trakk nesten 1500 tilskuere; tenk om vi kunne nå over 1000 også i semifinalen?! Håper og tror at publikum vil støtte oss i en så viktig kamp, det står tross alt om en cupfinaleplass i Oslo Spektrum!

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:30; kampen vises også på www.handballtv.com. I den andre semifinalen som spilles samme kveld, møtes Vipers og Larvik i Kristiansand. Og for den som lurer; Tertnes og Sola har ennå ikke spilt mot hverandre denne sesongen, da det første GRUNDIGliga-møtet mellom de to blir i Bergen 18. januar.

Veien til semifinalen
3. runde: Volda-Tertnes 28-32, Ålgård-Sola 20-42
4. runde: Stabæk-Tertnes 23-33, Levanger-Sola 24-30
Kvartfinale: Tertnes-Rælingen 22-19, Sola-Molde 29-27

Foto: John Vint