Suksess med tematreninger – Tertnes

Suksess med tematreninger

I løpet av fire uker i november-desember arrangerer Tertnes tematreninger for klubber i regionen vår og interessen for tilbudet har vært stor. I skrivende stund har vi gjennomført 14 treninger og enda har vi noen igjen før jul.

Vi har prøvd å få tid til så mange treninger som mulig, men med egen trening, jobb og eksamenslesning, er dette det maksimale av hva spillerne våre har kunnet nå over i denne perioden, og vi håper derfor å tilby en ny runde med treninger litt senere i vinter for de vi ikke rakk å besøke på denne siden av nyttår.

Opplegget er at klubbene som benytter tilbudet, kommer med ønsker om tema for en økt på halvannen til to timer, tilpasset aldersgruppen og ferdighetsnivået til de enkelte lagene. Etter treningen er det felles bespisning med gode fiskeprodukter fra Lerøy, og våre spillere snakker litt om viktigheten av å spise sunt, spesielt når en er fysisk aktiv.

For mer informasjon om tilbudet, ta gjerne kontakt på mail til marit@tertnes.no. Les også tidligere sak publisert i november her på sidene våre.

Her er noen av lagene vi har besøkt:
fanaj11-1
fanaj11-2
fanaj11-11
Fana J11

flaktveitj10-3
flaktveitj10-1
Flaktveit J10

flaktveitj11
Flaktveit J11

Foto øverst: Nordre Holsnøy J11-12