Vinn hagemøbelgruppe på Tertnes-kamp! – Tertnes

Vinn hagemøbelgruppe på Tertnes-kamp!

I onsdagens kamp mot Stabæk stiller kampsponsor Hageland med en fantastisk premie i publikumskonkurransen. En lekker hagemøbelgruppe tilfaller nemlig den heldige som får flest riktige raskest mulig i Kahoot quizen som vi arrangerer i pausen!

Dvergsøy hagemøbelgruppe er laget i kunstrotting med naturbrun farge på ramme av aluminium. Den er flott til en liten altan, eller den lille koseplassen i solveggen. Så det kan virkelig lønne seg å gå på Tertnes-kamp denne gangen!

Siste hjemmekamp før sluttspillet
Etter en skikkelig lagseier mot Storhamar sist uke som igjen fikk frem godfølelsen i Tertnes-jentene, er det klart for siste hjemmekamp før sluttspillet. Stabæk er motstander og selv om laget ligger på 10. plass, er det ingen grunn for å undervurdere Bærums-jentene. Med to kamper igjen har Stabæk fortsatt muligheter til å klatre opp på 9. plass og unngå kvalifisering mot 3. laget i 1. divisjon. Dermed vil de kjempe hardt for å ta med seg begge poengene hjem, og det kan bli en spennende kamp i Haukelandshallen onsdag.

Om du likevel ikke klarer å komme deg på kamp, kan du følge den på HandballTV med sendestart kl. 17:50.