Flere signaturer på plass – Tertnes

Flere signaturer på plass

Flere viktige brikker for neste sesongs stall faller på plass, og nå har Bodil Sørheim fornyet sin avtale med Tertnes. I tillegg har vi fått signaturen til et av byens største talent, nemlig Thea Stankiewicz.

Bodil debuterte for Tertnes i januar 2013. Da hadde hun imponert i junior NM-finalen der Tertnes, for anledningen forsterket med spillere fra samarbeidsklubben Viking (inkl. Bodil), vant 25-16 over Glassverket. Så da seriespillet startet opp igjen, fikk hun muligheten for Tertnes i eliteserien. Siden den gang har det blitt mange susere fra høyrekanten og vi er veldig glade for at Bodil nå har skrevet under på en ny 2-årsavtale med Tertnes.

Thea Stankiewicz fra Fana og Bjarg er et nytt navn i Tertnes-stallen, men et velkjent navn for håndballinteresserte i Bergen. Thea er 19 år og regnet som et av de største talentene i vår region, og som bakspiller har hun denne sesongen scoret 103 mål på 18 kamper for Fana i 1. divisjon. Med både norsk og svensk pass har Thea valgt å spille for det svenske juniorlandslaget, der målet for sommeren er EM i Slovenia. Det er mange som har fått øynene opp for Theas talent, ikke minst i farens hjemland Sverige, så vi er veldig stolte over at Thea ønsker å utvikle seg videre i Tertnes.