Tertnes i to NM-kvartfinaler – Tertnes

Tertnes i to NM-kvartfinaler

Tertnes er i år med i både junior- og senior-NM. og så langt har begge lag nådd kvartfinalen. Den første av de to kvartfinalene spilles førstkommende søndag i Haukelandshallen mellom Tertnes og Larvik (senior).

For Tertnes blir dette en mulighet for revansje i NM-sammenheng, etter at laget tapte nettopp mot Larvik i en svært spennende cupfinale i Oslo Spektrum i desember i fjor. Siden den gang har det vært endringer i begge lag, og spesielt i Larvik, som må sies å være inne i et generasjonsskifte.

Det blir derfor spennende å se styrkeforholdet mellom de to lagene nå, og ikke minst blir det spennende for Vilde Ingeborg Johansen å møte gamle lagvenninner for første gang etter overgangen til Tertnes. Kampstart er kl. 19:15, og for de som har opplevd Tertnes spille de siste kampene på en «redusert» arena i Haukelandshallen, forventer vi at problemene med hovedtribunen skal være utbedret og alt tilbake til normalen på søndag. I tillegg regner vi også med at de tekniske problemene vi opplevde med vår HandballTV-sending mot Fredrikstad, nå er ryddet av veien, slik at sendestart går som oppsatt (kl. 19:05).

Pga. stor interesse rundt kampen, anbefaler vi å forhåndskjøpe billettene på Ticketco.

Torsdag 9. november er det så klart for klubbens andre kvartfinale i NM. Tertnes har i år inngått samarbeid med Fana for å stille lag i juniorklassen, og laget, som består av mange talentfulle Fana-spillere i tillegg til våre egne spillere, Tina Abdulla og Thea Stankiewicz, møter tittelforsvarer Byåsen i Haukelandshallen kl. 18:00. Selv om Byåsen har en meget solid gruppe med spillere i denne klassen, håper og tror vi at Tertnes-Fana koalisjonen skal kunne bite godt fra seg.

Foto: Njål Arnar Johansen