Tap i kvartfinalen – Tertnes

Tap i kvartfinalen

På tross av 30 scorede mål, ble det likevel tap for Larvik i kvartfinalen i NM. Tertnes kom tidlig bakpå og fikk aldri satt forsvaret slik som i tidligere kamper i høst. Ved pause lå Tertnes under med 4 mål, og til slutt ble det 3-målstap, 30-33.

Celine ble vår toppscorer med 11 mål (6 straffer) og ble kåret til banens beste. Ellers synes vi at også Vilde gjør en god kamp på linjen.

KAMPFAKTA
Tertnes – Larvik 30-33 (14-18)
Dommere: Eskil Braseth og Leif André Sundet.

Tertnes: Josefine Lien, Marie Davidsen – Bodil Sørheim 4, Celine Sivertsen 11, Vilde Ingeborg Johansen 7, Mina Mjærum 1, Madeleine Hilby 1, Caroline Aar Jakobsen, Malene Bergset 3, Tina Abdula, Thea Stankiewicz 3.
Toppscorer Larvik: Emilie Christensen, 8.
Utvisninger: Tertnes: 2 x 2 min. Larvik: 4 x 2 min.

Cupeventyret er nå over for Tertnes-jentene, men allerede onsdag er det ny kamp (borte) mot Larvik. Da er det poeng i eliteserien det skal kjempes om, og om Tertnes får satt forsvaret bedre enn en klarte på søndag, har vi tro på seier i denne kampen.

Tore Johannessen sier:
– Vi taper kvartfinalekampen i eget forsvarsspill. Vi blir for passive i duellspillet og gir for mye rom i midtsonen. Frem mot onsdagens seriekamp ser vi klart forbedringspotensiale, og selv om Larvik spilte en god kamp søndag har vi stor tro på at vi kan snu det til vår fordel.

Onsdagens kamp sendes på TV2 Sportskanalen, med start kl. 20:30.

Tertnes’ siste mulighet for å få spille finale i Oslo Spektrum 29. desember, er nå med juniorlaget som møter Byåsen i sin kvartfinale 9. november.

Foto: Svein Ove Bøe