Endelig kamp igjen – Tertnes

Endelig kamp igjen

Etter den faste kamppausen i forbindelse med mesterskap i desember, er vi i gang igjen med kampspill fra 3. januar. Trener Tore Johannessen oppsummerer sesongen så langt:

Mens landslaget har vært i Tyskland og sikret seg VM-sølv, har vi her hjemme vært i full trening og forberedt oss best mulig til kommende kamper.

Høstsesongen er vi sånn passelig fornøyd med. Prestasjonen vår har vært litt som forventet, med nye spillere inn i sentrale roller. Et klart høydepunkt var seieren mot serieleder Vipers, i en høydramatisk kamp hjemme i Haukelandshallen, samtidig som vi har tapt noen poeng i andre kamper der vi har vært langt unna vårt beste nivå.

Første kamp etter pausen er borte mot Glassverket, laget som ble fullstendig ribbet foran denne sesongen og står uten poeng sålangt. Vi er selvsagt klare favoritter og det forventes to poeng, men det kommer ikke av seg selv. Forberedelsene er gjort veldig grundig, mot en motstander som har hatt god fremgang i løpet av sesongen. I vårt eget spill ser vi også fine tendenser. Med større trygghet i spillet har vi store forventninger til utviklingen videre i sesongen.

Foto: John Vint