Årets første kamp i Haukelandshallen – Tertnes

Årets første kamp i Haukelandshallen

Onsdag spiller vi årets første hjemmekamp, og motstander er Byåsen

Det ble to poeng i en ordentlig slitekamp borte mot bunnlaget Glassverket i første kamp i 2018. Men når Byåsen kommer til Haukelandshallen på onsdag, forventer en enda sterkere motstand enn hva som var tilfelle i Drammenshallen sist uke. Byåsen, som startet svakt i høst og som etter kort tid avsluttet samarbeidet med trener Arne Høgdahl, har vist klar forbedring utover sesongen, nå med tidligere assistenttrener Roger Kvannli som hovedansvarlig. Laget kvalifiserte seg til gruppespillet i EHF-cupen, og fikk i helgen en god start da de vant sin første kamp 24-22 mot polske Vistal Gdynia.

For øyeblikket ligger Tertnes på plassen foran Byåsen på tabellen, og vi håper at dette forblir uendret også etter onsdagens kamp. Bodil Sørheim måtte stå over mot Glassverket pga. hjernerystelse som hun pådro seg før jul, men vi krysser fingrene for at Bodil er spilleklar mot Byåsen. Minner om at alle lagene som deltok i Julecupen har fått invitasjon til kampen, og vi håper at mange lag vil benytte seg av tilbudet og at de bidrar til at Tertnes-spillerne virkelig får merke at de spiller på hjemmebane.

Kampstart er kl. 18:30, og billetter kan forhåndskjøpes på Ticketco. Men for de som ikke har anldning til å komme i hallen, kan kampen ses på HandballTV med sendestart kl. 18:20.

Foto: Einar Kvalheim