Håndballskole i vinterferien – Tertnes

Håndballskole i vinterferien

Skoleferiene er håndballskoletid, og vinterferien 2018 er intet unntak. Som i fjor inviterer Tertnes, i samarbeid med Lerøy Seafood, til håndballskole i Haukelandshallen mandag-onsdag i årets vinterferieuke.

Mandag 26.-onsdag 28. februar blir det gode håndballopplevelser og mye moro sammen med Tertnes-spillerne. På deres egen hjemmebane inviterer de håndballinteresserte jenter og gutter født i 2005-2010 til håndballskole, og er vi heldige, stikker Tertnes-trener Tore Johannessen også innom.

Alle deltakerne får en super Umbro t-skjorte og Select ball, i tillegg til kampbillett til Tertnes-Storhamar i Haukelandshallen 7. mars. Dessuten serverer vi gode fiskeprodukter fra Lerøy til lunsj.

Pris kr. 900 pr. deltaker. All påmelding gjøres på Ticketco.