Billetter til utvalgte minihåndballspillere – Tertnes

Billetter til utvalgte minihåndballspillere

Er du trener for lag som spilte minihåndballrunde i Slåtthaughallen, Haukelandshallen eller Åstveithallen lørdag 20. januar?

Denne dagen var Tertnes-spillerne innom de tre nevnte haller og delte ut billetter til vår kommende kamp mot Gjerpen. Men de traff ikke alle lagene som var i aksjon og det ønsker vi å gjøre noe med. Om ditt lag spilte minihåndball i en av disse hallene lørdag 20. januar, send en mail til kontor@tertnes.no innen lørdag 3. februar, fortell oss hvilket lag dere er og hvor mange spillere dere ønsker billetter til.

NB: Denne gangen gjelder billettene kun spillere på nevnte lag. Men det vil bli muligheter også for andre lag ved senere anledning.

Kampen spilles i Haukelandshallen søndag 4. februar kl. 18:00. Øvrige billetter kan kjøpes på Ticketco; husk at det er rabattert pris på alle priskategorier (unntatt barn) om billetten bestilles her innen 90 minutter før kampstart.

Foto: NHF Region Vest