20-19 over Oppsal – Tertnes

20-19 over Oppsal

På en dag da spillet var så som så, skal vi likevel være glade for at vi sikret seieren mot Oppsal onsdag kveld

Dette var vår fjerde seier på rad, og vi ligger fortsatt på 4. plass i Eliteserien. Marie Davidsen ble kåret til banens beste etter en god 2. omgang med flere avgjørende redninger. Toppscorer for Tertnes ble Malene Bergset med 5 mål.

KAMPFAKTA
Tertnes – Oppsal 20-19 (12-10)
Haukelandshallen
Dommere: Ismet Kvakic og Tommy André Eriksen.

Tertnes: Marie Davidsen, Josefine Gundersen Lien – Malene Bergset 5, Bodil Sørheim 3, Julie Lygren 3, Thea Stankiewicz 3, Celine Sivertsen 2, Vilde Johansen 2, Mina Mjærum 1, Karoline Fantoft 1, Madeleine Hilby, Caroline Aar Jakobsen, Tina Abdulla.
Toppscorer Oppsal: Eira Aune 7
Utvisninger: Tertnes 2 x 2 min. Oppsal 4 x 2 min.

Om kampen skriver lokalpressen:

Bergensavisen

Bergens Tidende (abonnent)

Foto: Svein Ove Bøe