Tertnes-Storhamar onsdag kl. 18:00 – Tertnes

Tertnes-Storhamar onsdag kl. 18:00

Onsdag er Tertnes-jentene klare for å ta i mot Storhamar med Heidi Løke i spissen.

Etter fire seire på rad, var det til slutt topplaget Vipers som brøt seiersrekken til Tertnes i forrige kamp. Vipers spilte nok en av sine beste kamper for sesongen, men på tross av 12-målstap, var det mye positivt å ta med fra angrepsspillet vårt i 2. omgang, og dette håper vi å bygge videre på når tabelltreer Storhamar står på motsatt banehalvdel hjemme i Haukelandshallen onsdag.

Da lagene møttes på Hamar i oktober, ble det en jevnspilt kamp, men Storhamar dro i fra på slutten og sikret seg til slutt seieren 26-23. Tertnes-jentene ønsker nå revansje og vi ser fram til en fartsfylt og tett kamp, som det alltid blir i oppgjørene mot Storhamar.

Dessverre har vi fått en ny skade i spillergruppen vår etter at Julie Lygren røk et leddbånd i hånden under trening for halvannen uke siden. Julie er nå operert, men er uaktuell for kampen mot Storhamar og er mest sannsynlig ute for resten av sesongen. Dette er selvsagt veldig leit, både for laget og ikke minst Julie selv, som også mistet første del av sesongen pga. en fingerskade i samme hånd. Vi ønsker venstrevingen vår god bedring og lykke til med opptreningen!

Kampstart onsdag er kl. 18:00, og billetter kan forhåndskjøpes på Ticketco. Men for de som ikke har anledning til å komme i hallen, kan kampen ses på HandballTV.com med sendestart kl. 17:50.

Kampsponsor er NorgesEnergi, strømleverandøren som støtter Tertnes gjennom å gi 200 kr for hver ny kunde som genereres via klubben, deretter 200 kr pr år. Få mer informasjon om betingelser og vilkår ved å registrere din interesse her.

Begge foto: John Vint