Tøff motstander i kvartfinalen – Tertnes

Tøff motstander i kvartfinalen

Vårt tips om kvartfinale mot Byåsen slo ikke til, og istedet møter vi Storhamar som på ingen måte blir en mindre utfordring.

Storhamar har gjort en solid sesong og endte til slutt med bronsemedaljer i Eliteserien. De har en bred og rutinert tropp med høyt tempo i spillet.

Selv avsluttet vi seriespillet med bortekamp og tap mot Byåsen, og spilte to omganger som viser kontrastene denne sesongen. Fra start er vi trygge bakover og kreative i angrepsspillet, mens vi etter hvilen fremstår mer usikre. Finner vi frem våre beste prestasjoner i kampene mot Storhamar, kan vi se frem mot et spennende sluttspill.

Kvartfinalen spilles best av to kamper, og vi starter hjemme i Haukelandshallen kl. 18:00. Returkampen og avgjørelsen får vi i Boligpartner Arena (Hamar) søndag kl. 17:00. Begge kampene sendes på HandballTV.

Slik spilles de øvrige kvartfinalene (førstnevnte lag spiller hjemme sist):
Vipers – Oppsal
Larvik – Fredrikstad
Byåsen – Gjerpen

Foto: Njål Arnar Johansen