Caroline flytter hjem til Trondheim – Tertnes

Caroline flytter hjem til Trondheim

Tertnes har blitt enig med Caroline Aar Jakobsen om å avslutte hennes kontrakt ved sesongslutt, ett år før tiden.

Det ligger ingen dramatikk bak avgjørelsen, men det gjøres etter Carolines eget ønske om å flytte hjem til Trondheim, der kjæresten, Lars Eggen Rismark, nå er tilbake som målvakt i Kolstad. Caroline har selv fått tilbud om å spille for Byåsen og etter samtykke fra Tertnes har Caroline nå signert for Byåsen og kommer til å spille for trønderne fra kommende sesong.

For Tertnes har Caroline vært en god ressurs og en flott person, både på og utenfor banen. Hun er moden og tydelig, og byr på seg selv, og selv om vi synes at det er trist å miste Carro nå, ønsker vi henne alt godt videre.

Caroline sier selv om beslutningen:
– Da var tiden inne for å takke for tiden i Tertnes. I vår fikk jeg et tilbud fra hjembyen, og fra Byåsen, om kontrakt for neste sesong. Selv om planen var å fullføre den pågående kontrakten med Tertnes, viste det seg å være fornuftig timing å returnere til Trondheim nå. Studiene er ved veis ende og jeg har hatt fire fantastiske år i Bergen. Samtidig har Lars returnert til Kolstad etter to år med håndball i Danmark.

Når det er sagt er det veldig vemodig å avslutte min tid i Tertnes. Alt de får til med de begrensede ressursene er beundringsverdig. En profesjonell treningshverdag kombineres med fulltidsstudier, jobb og dugnader. Likevel stiller alle med et detaljfokus, intensitet og pågangsmot for å nå nye høyder. Jeg har lært mye faglig under Tore og Jarle som jeg vil ta med meg videre. Jeg vil også savne jentene som jeg hver dag har hatt gleden av å møte på treningsfeltet for å trosse forutsetningene, og jakte nye målsetninger. Så har vi også hatt det utrolig gøy på veien.

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å rette en ekstra takk til støtteapparatet, Marit, Bente, Rolf og hele den fantastiske dugnadsgjengen som står klar med åpne armer hver kampdag. Å finne trøst og glede hos en så ekte og givende gjeng er helt unikt. Dere vil alltid ha en plass i et enkelt trønderhjerte.

Takk for meg!

Foto: John Vint