Kristin Nørstebø til Tertnes – Tertnes

Kristin Nørstebø til Tertnes

Det er med glede og stolthet vi kan meddele at Vipers-spiller Kristin Nørstebø har takket ja til å spille for Tertnes fra kommende sesong.

Kristin Nørstebø er 27 år og har nå spilt to sesonger for årets seriemester Vipers. Hun er venstrehendt bakspiller som uten tvil vil bli en stor forsterkning for Tertnes. Kristin er en svært erfaren spiller som har spilt Champions League med både Vipers og Glassverket, og i tillegg til at hun allerede er blitt seriemester i år, kan hun også rekke å bli sluttspillvinner og europacupmester innen sesongen er over.

Tore Johannessen er selvsagt fornøyd med at Kristin valgte Tertnes:
«- Kristin har en spillestil som passer svært bra inn i vårt spill. Spesielt behersker hun samhandling med linjespiller godt, i tillegg er hun en solid forsvarsspiller som vi har tro på vil bringe inn stor trygghet i vårt spill bakover. I en ung spillerstall som vår, vil hennes rutine og erfaring fra to klubber som har satset og spilt på et høyt nivå, ha stor betydning.»

Kristin sier dette om overgangen:
«- Jeg er glad for at det endelig er klart at jeg blir Tertnes-spiller fra neste sesong! Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med klubben, jentene og byen.

Tertnes er en seriøs klubb med høye ambisjoner og det er imponerende at de lykkes så godt sesong etter sesong. Jeg synes Tertnes spiller morsom og smart håndball, og jeg gleder meg til å ta del i det. I tillegg er Tore en vanvittig dyktig trener og han var et stort pluss da jeg valgte Tertnes.

Jeg har hørt bare gode ting om Bergen som by og gleder meg til nye muligheter i jobbsammenheng. Jeg er ferdig utdannet sivilingeniør i år, så jeg skal kombinere håndball og jobb. Jeg er opprinnelig fra Lommedalen og har spilt juniorhåndball for Helset. Som senior har jeg spilt fire sesonger i Stabæk, tre i Glassverket og nå to sesonger i Vipers.»

Kristin ferdigstiller sin masteroppgave i energi og miljø i bygg innen hun kommer til Bergen i sommer, og hun er nå på jobbjakt primært innen dette fagfeltet. Har du tips om jobb til Kristin, send en mail til kontor@tertnes.no.

Foto: Kristin på Ulrikens topp for første gang! 🙂