Trekløver forlenger – Tertnes

Trekløver forlenger

Dette trekløveret av talentfulle spillere har nå signert nye kontrakter med Tertnes.

Madeleine Hilby, Mina Emilie Mjærum og Tina Abdulla var alle viktige å få med videre, og vi er derfor glade for å ha blitt enig med disse tre om å forlenge deres kontrakter med Tertnes. Både Madeleine og Mina er anvendelige spillere som kan benyttes flere steder på banen, men i hovedsak er det midtre bakspillerposisjon de begge kjemper om. Tina Abdulla er høyre kantspiller, og har delt på denne plassen med Bodil Sørheim. Bodil har også kontrakt med Tertnes kommende sesong, men hun skal pga. studieopphold utenlands, ha permisjon den første del av sesongen.

Med dette trekløveret i havn, sammen med de nye signeringene, begynner brikkene for alvor å falle på plass, og vi gleder oss allerede til sesongstart! 🙂