Skjærgårdslekene – Tertnes

Skjærgårdslekene

Med treningskamp mot Fana sist tirsdag (seier 23-15) og Skjærgårdslekene i Tønsberg i helgen, er vi nå for alvor i gang med sesongforberedende kampaktivitet.

Etter noen års fravær er Tertnes igjen tilbake i tradisjonsrike Skjærgårdslekene, pre-season turneringen som har samlet norske (og utenlandske) eliteserielag helt siden 1966.

Tertnes er i pulje B sammen med Flint (1. divisjon), Oppsal og Skuru IK (svensk eliteserie), mens i pulje A møtes Larvik, Fredrikstad, Stabæk og Gjerpen.

Her er kampoppsettet vårt:
Fredag kl. 18:55 Skuru IK – Tertnes
Lørdag kl. 11:50 Oppsal – Tertnes
Lørdag kl. 16:00 Tertnes – Flint

Puljevinnerne går direkte til finale søndag, mens det blir plasseringskamper for de andre lagene.

Etter flere lengre skadeavbrekk fra før og gjennom sommeren, er de fleste spillerne nå tilbake og vil være klare for å spille i helgen. Dette gjelder også Kjerstin, som etter et års skadefravær igjen var på banen mot Fana denne uken. Selv om hun vil trenge tid for å spille seg i kampform, er Kjerstin sterkere og bedre fysisk trent enn på lenge, etter timesvis med tøffe styrkeøkter for å komme tilbake etter korsbåndsskaden hun pådro seg i august i fjor. Marie, Thea og Julie har også måttet ta pause fra håndballspill/-trening de siste månedene, men er nå alle klare igjen. Og til sist Hermine, som var så uheldig å få brudd i hånden i inngangen til junior-VM; også hun er friskmeldt. Så selv om de alle må være forsiktige i starten, er vi glade for å ha de tilbake på banen nå som det nærmer seg sesongstart. Så foruten litt «smårusk» som enkelte spillere kjenner på, er det nå kun Kristin som fortsatt er sykemeldt, men forhåpentligvis er det ikke lenge til også hun klar og i stand til å spille kamp.

Forøvrig mangler vi Rikke i helgen, da hun er opptatt med spill for Norge i ungdoms-VM i Polen.