Vilde på rekruttsamling – Tertnes

Vilde på rekruttsamling

Sist uke var det såkalt internasjonal uke i damehåndballen, noe som betyr at landslagene i Europa har treningssamlinger og spiller kamper. For Norges A-landslag var det Golden League i Danmark, i tillegg var også rekruttlandslaget samlet i Danmark, der de spilte to kamper mot Danmarks rekruttlandslag. I disse kampene deltok vår egen Vilde Ingeborg Johansen.

Vilde har vært innkalt til flere samlinger de siste sesongene, og senest i sommer var hun med A-landslaget til Martinique og spilte treningskamper mot Frankrike. Men denne gangen ble det altså samling med rekruttlandslaget, som er springbrettet til A-landslaget og en fin anledning til å få vise seg frem for landslagsledelsen.

Vilde forteller selv:
– Vi spilte to kamper mot det danske rekruttlaget i helgen. Den første kampen ender 36-26 til Danmark, og bar litt preg av at vi kun hadde hatt to treninger sammen. Dette resulterte i litt feil og misforståelser. Men mye ble rettet opp til kampen neste dag som vi vant 30-23. Det var deilig å avslutte samlingen med seier, og gøy å få spille på lag med jenter jeg vanligvis spiller mot! 🙂

Foto: Event Media Sports Photography