Tøff bortekamp mot Storhamar – Tertnes

Tøff bortekamp mot Storhamar

Det venter en ny tøff bortekamp for Tertnes når de møter Storhamar i Boligpartner Arena i kveld.

Storhamar har de siste ukene konsentrert seg om kamper mot Byåsen. For ikke nok med at de møtte Byåsen i både serie- og cupkamp på kort tid; de to lagene møttes også i dobbel europacuprunde, sånn at det ble fire oppgjør mellom lagene på 15 dager! Alle kampene endte med seire til Storhamar, slik at de nå er klare for semifinale i cupen, samt 3. kvalifiseringsrunde i EHF-cupen. Med andre ord er det et Storhamar-lag med stor selvtillit vi møter i kveld, og de har nok en forventning om å feie Tertnes av banen.

Men for Tertnes er kampen mot Storhamar en mulighet til å bevise at en kan så mye bedre enn hva som var tilfelle sist mot Oppsal. Det meldes om gode treninger denne uken og det er en klar plan for kampen i kveld. Så da må kaptein Vilde & co. vise at en ikke bare presterer på trening, men at en også klarer å få det ut i kamp.

Kampstart på Hamar er kl. 18:00, og sendestart på BA Norgessporten kl. 17:50.

Foto: John Vint