Høstens siste hjemmekamp – Tertnes

Høstens siste hjemmekamp

Det har vært en litt uregelmessig fordeling av hjemme- og bortekamper i høst, men nå gjenstår en av hver før landslagspausen starter 19. november. Søndag 18. november er det bortekamp mot Skrim, men allerede på tirsdag kan vi invitere til ny storkamp når Larvik kommer til Haukelandshallen.

Mange hadde nok trodd at Larvik ikke lenger ville være i Norgestoppen etter at nesten hele spillerstallen ble byttet ut foran fjorårssesongen. Men vinnermentaliteten er godt forankret i klubben, uavhengig av hvilke spillere de rår over, og det endte til slutt med sølvmedaljer i fjor, bare ett poeng bak Vipers. Også årets sesong har startet bra, og så langt er det kun suverene Vipers som har slått Vestfold-klubben (33-19). Dessuten har Larvik prestert godt i Champions League gruppespillet.

Likevel har vi tro på at Tertnesjentene kan spille jevnt med Larvik, og med kampen mot Vipers friskt i minnet, vet vi hva de er i stand til.

Trener Tore Johannessen sier følgende:
– Kampen er viktig for oss om vi skal henge med i toppen. Larvik har et solid forsvar, de er tøffe i duellspillet og er taktisk gode. Angrepsspillet vårt blir avgjørende i denne kampen, og vi vil satse tøft i duellene og variere spillet. Bakover har vi vært gode i de siste kampene, og håper at dette fortsetter.

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:30. For de som ikke kan komme i hallen, sender BA kampen direkte gjennom Norgessporten og har studiosending fra hallen både før og etter kampen.