Ta bussen til kamp – Tertnes

Ta bussen til kamp

Bor du i Åsane og omegn, har vi et ekstratilbud i forbindelse med kampen mot Fana 16. januar. Da setter vi opp direktebusser fra Åsane, et tilbud som er kommet i stand takket være Åsane Turbuss AS. Det blir tre direkteruter: Fra Tertnes, fra Støbotn og fra Flaktveit.

Oppgjøret mot Fana er historisk og interessen for kampen er allerede stor. Med direktebusser fra Åsane tilrettelegger vi for at enda flere fra vår egen bydel skal få være med på håndballfesten i Haukelandshallen!

Sånn kjører bussene:
1. Tertnes – avgang fra Viddalen kl. 17:15 (følger linje 30 til Åsane Terminal, deretter direkte til Haukelandshallen)
2. Støbotn – avgang fra Støbotn kl. 17:15 (følger linje 3 til Åsane Terminal, deretter direkte til Haukelandshallen)
3. Flaktveit – avgang fra Flaktveit kl. 17:15 (følger linje 4 til Åsane Terminal, deretter direkte til Haukelandshallen)

Bussene stopper på signal på holdeplassene mellom startpunkt og Åsane Terminal. Viktig: Billetter til bussene kan KUN forhåndskjøpes på Ticketco og billettene gjelder tur/retur. Frist for kjøp av bussbillett er mandag 14. januar 2019 (eller så langt det er ledige plasser), mens forhåndssalget av ordinære kampbilletter pågår som vanlig frem til 90 minutter før kampstart (deretter kun salg i hall).

Retur for bussene er etter kampslutt (kl. 20:00). Vær oppmerksom på at bussbilletten kun er gyldig sammen med kampbillett/adgangsbevis til kampen (tildelte fribilletter gjelder også).