Tertnesjenter på samling – Tertnes

Tertnesjenter på samling

21.-24. februar er det kalt inn til fellessamling i Kristiansand for flere av landslagene, og blant spillerne som er innkalt, er det 5 Tertnesjenter!

Til LKR (rekruttlandslaget) er det fire spillere fra Tertnes som er med denne gangen: Vilde Ingeborg Johansen, Kjerstin Boge Solås, Tina Abdulla og Hermine Motzfeldt Auberg. De tre første har alle vært på samling med LKR tidligere, men for Hermine blir det første samling på seniornivå, etter at hun tidligere har vært med på yngre landslag. Det er imponerende å se hvordan den uredde 20-åringen har markert seg allerede i sin første sesong i Eliteserien, og det er derfor spesielt gledelig at Hermine, sammen med Vilde, Kjerstin og Tina, nå får sjansen til å vise seg frem på samling med Norges nestbeste seniorspillere. Det er også verdt å merke seg at dette er Kjerstins første samling etter korsbåndskaden hun pådro seg i august 2017; Kjerstin er definitivt på vei tilbake i god gammel form! 🙂

Den femte Tertnes-spilleren som skal møte til samling i Kristiansand, er yngstemann på laget, Rikke Larsen Øyerhamn. Rikke har vært fast på 00-landslaget (juniorjentene), der hun har vært en viktig spiller, blant annet under ungdoms-VM i Polen sist sommer. I tillegg til nevnte spillere er også Tore Johannessen på samling denne langhelgen, som del av trenerteamet for LK02 (U-jentene).

Vi ønsker alle lykke til på samlingen!

Foto: John Vint