Gratiskamp i vinterferien – Tertnes

Gratiskamp i vinterferien

Onsdag 27. februar, midt i skolens vinterferie, ønsker vi velkommen til ny hjemmekamp i Haukelandshallen. Motstander er Rælingen og til denne kampen inviterer vi til GRATIS INNGANG FOR ALLE TILSKUERE!

Med 4 av 5 mulige seire etter nyttår, har starten på 2019 vært god for Tertnes. Aller helst skulle vi unngått bortetapet mot Larvik, for kampen om medaljene vil bli knallhard utover vinteren og våren. Men vi må stole på oss selv, og gjør vi jobben i hver eneste kamp, skal vi være og regne med når medaljene deles ut i siste serierunde før påske.

Sist helg ble det 11-målsseier mot Skrim i Førde, og neste hinder er hjemmekampen mot Rælingen 27. februar. Og siden det er vinterferie ønsker vi å gi et unikt tilbud til hele håndball-Bergen, og spesielt ønsker vi å nå de som sjelden eller aldri har sett elitehåndball tidligere. I samarbeid med Bergen kommune tilbyr vi derfor GRATIS INNGANG TIL ALLE TILSKUERE! Dette er noe vi ellers aldri gjør, men vi ser at interessen for klubbhåndballen i regionen er stigende, og vi ønsker at enda flere skal få ta del i kamparrangementene våre. Derfor er dere alle hjertelig velkommen til gratis håndballfest i Haukelandshallen neste uke, der Tertnesjentene lover å stå for underholdningen! 🙂

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:00.