Tertnesjenter på landslagssamling igjen – Tertnes

Tertnesjenter på landslagssamling igjen

Så er det igjen tid for "internasjonal uke", og også denne gang er det flere Tertnesjenter som får vise seg frem på ulike landslag. Og ekstra gøy er det at Vilde nå får sjansen på A-landslaget!

A-landslaget (LKS) reiser til Frankrike på mandag. Der skal laget delta i Golden League og spille mot Frankrike, Danmark og Romania. Vilde som har 3 A-landskamper fra før, får altså muligheten til å spille mot de regjerende franske EM- og VM-vinnerne på deres hjemmebane. Samlingen varer fra 18.-25. mars.

Slik spilles Norges kamper:
Onsdag 21. mars kl. 18:00 Norge-Danmark. Kampen sendes på TV2 Sport 2 og Sumo
Lørdag 23. mars kl. 16:30 Romania-Norge. Kampen sendes på TV2 Sport 2 og Sumo
Søndag 24. mars kl. 18:15 Frankrike-Norge. Kampen sendes på TV2 og Sumo

Mens A-landslaget reiser til Frankrike, samles de nestbeste jentene med rekruttlandslaget (LKR) i Oslo, og her er Kjerstin og Tina med. Samlingen består av trening og kamper, og blant annet møter de Fredrikstad i treningskamp, ett av lagene Tertnes kjemper mot i kampen om medaljene i årets eliteserie. Samlingen varer fra 20.-24. mars.

I tillegg er Rikke nok en gang tatt ut på juniorlandslaget (LK00) som skal spille turnering, Trofeul Carpati Cup, i Ramnicu Valcea i Romania. Her spiller også u-jentene (LK02) turnering, ledet av Tertnes-trener Tore Johannessen. Samlingen i Romania varer fra 18.-25. mars.

Vi gratulerer alle med uttak, og ønsker lykke til på samlingene med kamper og treninger!