Spennende hjemmekamp mot Byåsen – Tertnes

Spennende hjemmekamp mot Byåsen

Onsdag spiller vi nestsiste hjemmekamp i årets eliteserie når vi møter Byåsen. I skrivende stund ligger vi på 3. plass, men vi har også muligheter for sølv. Men for å ta medalje har vi ikke råd til feilskjær i de fire kampene vi har igjen.

For Byåsen har de to siste sesongene vært turbulente med stadige utskiftninger både sportslig og administrativt. Derfor er det heller ikke overrraskende at laget har variert mye i prestasjonene. Men etter siste trenerskifte har laget vist store fremskritt, og i sist kamp imponerte de med en sterk borteseier mot Larvik. Så det er ingen grunn til å undervurdere trønderne.

Men vi har tro på at vi er gode nok til å slå Byåsen. Dessuten håper vi på ekstra støtte fra tribunen som gir spillerne våre et ekstra gir på banen. Vi lover ihvertfall full innsats og ingen som har sett våre kamper i Haukelandshallen denne sesongen, vil tvile på at dette kan bli spennende – 2019 har så langt vært en eneste lang rekke av kamper med thrilleravslutninger!

Kampstart i Haukelandshallen er kl. 18:30, men har du ikke mulighet for å komme i hallen, vil du likevel kunne følge oss på BA – Direktesport, med sendestart kl. 18:20. På facebook kan du helt frem til kampstart delta i tippekonkurranse om sluttresultatet – vinneren får to billetter til Phil Collins-konsert på Koengen 10. juni, og billettene er gitt av kampsponsor Sparebanken Vest.

Foto: John Vint