Viktig brikke på plass – Tertnes

Viktig brikke på plass

Med Thea Stankiewicz' signering av ny spillerkontrakt med Tertnes, falt en viktig brikke på plass med tanke på neste sesongs spillerstall.

Thea kom til Tertnes fra Fana for to sesonger siden, og stortalentet med 48 juniorlandslagskamper for Sverige og 125 landslagsmål, har hatt en flott utvikling i løpet av de to årene i eliteserien.

Tore Johannessen er selvsagt svært tilfreds over å ha sikret stortalentet med videre:
– Thea er en veldig spennende spiller som allerede har vist at hun har et stort potensiale. Hun er ung og vil fortsatt utvikle seg videre på mange områder, og vi har store forventninger til henne.

Selv sier Thea om den nye kontrakten:
– Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for Tertnes. Det var flere tilbud på bordet, men jeg er sikker på at Tertnes var det riktige valget for meg. Jeg er IKKE ferdig med å ha Tore Johannessen som trener. Han er en stor grunn for at jeg velger Tertnes videre og har tro på at han kan hjelpe meg å bli en bedre håndballspiller. Jeg gleder meg til å få på plass laget til neste år. Vi har mange som forlater klubben etter sesongen, og da åpner det opp muligheter for flere av våre unge og spennende spillere i troppen.

Thea har signert en ny 2-årskontrakt med Tertnes. Den engasjerte 21-åringen er en flott type å ha i klubben og hun er kreativ og initiativrik med mange gode tanker om hvordan Tertnes kan utvikle seg videre, både på og utenfor banen.

Vi er veldig glade for å ha Thea med oss i to nye år!