Linn Gossé gjør comeback i Tertnes – Tertnes

Linn Gossé gjør comeback i Tertnes

10 år etter at Linn Gossé første gang debuterte for Tertnes, har vi gleden av å meddele at Linn er klar for et nytt kapittel som Tertnes-spiller. Etter å ha vært borte fra klubben i 5 år, med først 2 år i Danmark og så 3 år i TIF Viking, har hun fortsatt mye å bidra med på håndballbanen.

Linn kom første gang til Tertnes som 23-åring i 2009. Hun hadde da spilt i eliteserien med Stabæk og ble ansett som et stort talent, men det var med Tore Johannessen som trener at karrieren for alvor skjøt fart, og hun gjorde umiddelbart suksess på venstrekanten for Tertnes. Hun spilte for klubben i fem sesonger, og var sterkt delaktig i at Tertnesjentene i denne perioden tok bronsemedalje i tre av sesongene. Hun fikk også muligheten på A-landslaget og var med og vinne EM-sølv for Norge i 2012. Da tilbudet om proffspill i Danmark kom, dro hun til Randers HK der hun spilte fra 2014 til 2016.

Tore sier om overgangen:
– Med flere av våre mest erfarne spillere i avgang, er det spesielt bra å få inn den erfaring som Linn representerer, slik at vi får en god mix av unge talenter og rutine. Linn er dessuten en veldig kreativ spiller som kan være med og bidra i utvikling av spillet vårt.

Linn forteller selv:
– Jeg gleder meg sinnsykt mye til å komme tilbake i Tertnes-drakten! Det blir veldig godt å være under Tore sine vinger igjen – han er den beste treneren jeg har hatt. Det blir også spennende å spille på kantposisjon igjen, og jeg gleder meg veldig til å bli kjent med og bli en del av resten av laget.

Linns comeback i Tertnes inkluderer også et engasjement i breddehåndballen i Tertnes. Tertnes Håndball Elite og Tertnes Håndball er to ulike organisasjoner under Tertnes Idrettslag Allianse, og der vi i Tertnes Håndball Elite kun har vårt lag i Eliteserien, har Tertnes Håndball litt over 300 medlemmer, de alle fleste på lag i aldersbestemte klasser. Men det gjøres nå en rekke tiltak for å knytte de to gruppene tettere sammen, og Linn vil ta en aktiv rolle i trenerteamet til klubbens damelag som er nyopprykket til 2. divisjon. I tillegg er Tore Johannessen involvert i et trenertiltak, for skolering av klubbens trenere. Begrepet «Fra liten til eliten» er børstet støv av, og på sikt håper vi at også spillere fra Tertnes Håndball kan rekrutteres til Tertnes Håndball Elite.

Ved spørsmål om Linns engasjement for Tertnes Håndball – kontakt Georg Solvåg (tlf. 93007402) eller Inge Torstad (tlf. 97090220).