Ny lokal signering – Tertnes

Ny lokal signering

Et nytt lokalt stortalent er klar for Tertnes. Eva Erdal Moen som i år har kjempet med Gneist i 1. divisjon, skal spille for Tertnesjentene fra neste sesong. Dermed blir de tre lagvenninnene fra juniorlandslaget, Eva, Henrikke Kjølholdt og Rikke Øyerhamn, samlet i samme klubb.

Eva startet sin håndballkarriere i Kringlebotn, før hele laget flyttet til Bjarg. Men de fire siste sesongene har hun vært i Gneist, som i 2018/19-sesongen har spilt i 1. divisjon. Eva er venstre bakspiller og vil bli et solid supplement til spillergruppen vår.

18-åringen har også rukket å få med seg 24 yngrelandskamper og har scoret 31 mål for Norge. Eva gjør seg ferdig med videregående skole til sommeren, og planene fra høsten er å ha en deltidsjobb i tillegg til satsing på topphåndballen.

Eva sier selv:
– Tertnes har en fin spillergruppe med mange gode spillere og et godt trenerteam. Dette tror jeg vil bidra til at jeg får utviklet meg til å bli en bedre håndballspiller. Det blir veldig spennende å komme opp på elitenivå, og jeg gleder meg masse til å komme i gang!

Tore Johannessen er veldig fornøyd med signeringen:
– Eva har hatt en fin sesong i 1. divisjon med Gneist, og er jevnlig inne på samlinger med juniorlandslaget. Hun er en solid forsvarsspiller og har et tungt skudd fra distanse. Eva har et stort potensiale, som vi ser frem til å bidra til videre utvikling.

Eva er en ung og lovende spiller for fremtiden, og vi gleder oss til å se henne blant Tertnesjentene!