Ny keeper på plass – Tertnes

Ny keeper på plass

Med signeringen av juniorlandslagskeeper Eli Smørgrav Skogstrand, har vi fått vår fjerde juniorlandslagsspiller i spillerstallen for kommende sesong.

Eli er en ung, talentfull målvakt som kommer fra 2. divisjonsklubben Sandefjord Håndball. Hun har vært endel av LK00-landslaget (juniorjentene) siden oppstarten i 2016, og nå blir hun altså lagvenninne med Rikke, Eva og Henrikke, som alle er viktige bidragsytere på dette yngrelandslaget.

Selv forteller Eli om seg selv:
– Jeg er 19 år og kommer fra Sandefjord der jeg har spilt håndball i 12 år. Tertnes er en klubb med et fantastisk trenerteam og en spillergruppe som jeg gleder meg til å bli en del av. Jeg er sikker på at jeg kommer til å utvikle meg og bli en bedre håndballspiller i Tertnes. Det blir også gøy å ta steget opp til Eliteserien. Bergen er et stykke unna Sandefjord, men det blir spennende å flytte og stå på egne ben. Jeg gleder meg masse til å komme i gang!

Tore Johannessen sier om Eli:
– Eli er en ung og spennende målvakt med stort potensiale. Hun har fin forståelse for spillet, god teknikk og fysikk, og sammen med Josefine vil hun utgjøre et solid målvaktspar.

Vi ønsker Eli velkommen til Tertnes og Bergen, og vi gleder oss til å se henne i Tertnes-drakten! 🙂