Lectinect med videre – Tertnes

Lectinect med videre

Fornyelse av avtaler med lojale samarbeidspartnere er viktig for Tertnes, og vi er glade for å ha fått på plass nye avtaler med støttespillere som har vært sammen med oss gjennom flere år. En av disse er Lectinect, hvis logo har vært å se på ryggen på Tertnes-drakten de tre siste sesongene.

Lectinect er et bergensbasert selskap som utvikler produkter basert på kunnskapen om effekten av lektiner, samt vitaminer/mineraler og fettsyrer. Solid grunnforskning er utgangspunkt for alle deres produkter, og et av deres mest solgte produkter er Lectinect Immun mot forkjølelsessymptomer. Administrerende direktør hos Lectinect, Bjørn H. Andreassen, sier dette om samarbeidet med Tertnes:

– Vi i Lectinect har stor respekt for de gode sportslige resultatene Tertnes oppnår, til tross for begrensede økonomiske midler. Det viser at man kan komme langt med å jobbe smart. Derfor vil vi gjerne bli assosiert med Tertnes Elite Håndball, og vi ønsker å bruke aktivt de mulighetene til profilering som samarbeidet gir oss.

I Tertnes er vi glade for samarbeidet som har vært, og ser frem til videre samarbeid med Lectinect.

Adm. direktør i Lectinect, Bjørn H. Andreassen: