Hilsen fra Madeleine og Thea – Tertnes

Hilsen fra Madeleine og Thea

Vårt nye kapteinsteam med Madeleine Hilby og Thea Stankiewicz, er glade for å være i gang med sesongen igjen!

Etter en lang treningsperiode gjennom sommeren, er vi glade for nå å være ordentlig i gang med både serie- og cupspillet, etter å ha lagt grunnlaget for 19/20-sesongen med intervaller, styrketrening og treningskamper i Polen og i Bergen. Vår målsetting for årets sesong er en plass blant de fire beste. Denne sesongen er det en del nytt som skal spilles sammen og det vil gjerne bli naturlig at vi blir bedre utover sesongen. Med det sagt har vi høye forvetninger til oss selv –  i år skal vi bli enda tøffere i duellene, løpe fortere og spille raskere håndball.

Det jobbes for tiden mot åpning av vår nye hjemmearena i Åsane. Dette anlegget blir av høy kvalitet arrangementsmessig, og det vil bli tilrettelagt med flere baner, styrkerom, møterom, samt daglig åpen kafeteria med sunne måltider som vi spillere kan nyte godt av. Vi har vært så heldige å få være en del av Haukelandshallen siden opprykket til eliteserien i 1992 og det er derfor vemodig og trist at dette blir vår siste sesong hjemme i Haukelandshallen. Vi håper derfor at dere vil være med på å lage fullt trøkk på tribunen dette siste året, og gjøre det til en hjemmebane som motstanderne frykter. Det er ingenting som er så gøy som å spille for en haug med gale bergensere. Dere skaper en fantastisk ramme rundt kampene med fulle tribuner, og dere er med på å styrke og løfte oss på banen, sånn at vi sørger for å gjøre vårt beste for laget og dere.

Gleder oss til å se dere i hallen!