5-målstap mot Vipers – Tertnes

5-målstap mot Vipers

Det blir til slutt 5-målstap i bortekampen mot Vipers.

Det er ikke mange lag som scorer 31 mål i Aquarama, men med 36 baller i eget nett, blir det likevel tap til slutt, etter at Tertnesjentene lå under 17-14 til pause. Toppscorer for Tertnes ble Thea Stankiewicz med 7 mål.

Men Tore Johannessen synes det er mye positivt å ta med fra denne kampen:

«Med unntak av to korte perioder som blir veldig ødeleggende for oss, synes jeg at vi gjør veldig mye bra. Spesielt fungerer angrepsspillet godt, med større variasjon enn tidligere, og bedre timing og samhandling. Dette håper vi å bygge videre på inn mot onsdagens hjemmekamp mot Molde.»

Pga. nettverksproblemer (som følge av uværet i Kristiansandsområdet), ble ikke kampen streamet på Direktesport som planlagt.

KAMPFAKTA: Vipers – Tertnes 36-31

Tertnes: Josefine Gundersen Lien, Birgitte Karlsen Hagen, Thea Stankiewicz 7 mål, Henrikke Kjølholdt, Benedicte Nesdal, Linn Gossé 4 mål (1 str.), Madeleine Hilby 2 mål (1 str.), Karoline Fantoft 1 mål, Tina Abdulla 3 mål, Eva Erdal Moen 3 mål, Hermine Auberg 4 mål, Eli Skogstrand, Katarina Berens 3 mål, Rikke Øyerhamn 1 mål, Kaja Haugseng 3 mål.

Toppscorer Vipers: Malin Aune 7 mål