Foran kampen: Tertnes-Molde – Tertnes

Foran kampen: Tertnes-Molde

Onsdag 18. september er det studentenes kveld i Haukelandshallen! Sammen med kampsponsor NorgesEnergi inviterer vi byens studenter til gratis inngang på kampen mot Molde. Er du student, trenger du bare laste ned Tertnes-appen, registrere deg og så bestille en gratis studentbillett (viktig å huske studentbevis). I kiosken har vi gode priser på blant annet sushi fra Lerøy, og i pausen blir det morsomme aktiviteter.

Som student har du enda en fordel på denne kampen. Ved scanning av studentbilletten og fremvisning av studentbevis, får du utdelt lodd til trekningen av fem gavekort à kr 400. Også dette er det NorgesEnergi som spanderer.

Minner også om at vår Tertnes Håndball app-kampanje fortsatt pågår. Alle (ikke bare studenter) som laster ned appen innen 9. oktober, er med i trekningen av en Svane IntelliGel seng til verdi kr 32 999. For hver kampbillett du kjøper frem til den tid, gir deg et ekstra lodd i trekningen, mens kjøp av sesongkort innen 9. oktober gir deg 5 ekstra lodd.

Kveldens motstander for Tertnes er altså Molde. Laget som over en 3-årsperiode har fått stor grad av økonomisk handlefrihet til å bygge opp et slagkraftig lag, har så langt ikke helt innfridd forventningene. Men foran denne sesongen synes Helle Thomsens mannskap å være sterkere og bedre rustet enn tidligere, og laget er av ekspertene tippet på medaljeplass i årets serie. Likevel vet vi at de unge Tertnesjentene vil vise muskler og gi moldenserne kamp.

Kampen vises på TV2 Sport 2 fra kl. 20:30, men vi oppfordrer alle om å komme i hallen for å støtte Tertnesjentene, dessuten vil vi gjerne fylle TV-ruten med et entusiastisk publikum. Billettene legges ut for salg fra mandag 16. september, og forutsetning for gratis studentbillett er nedlasting av app, samt fremvisning av studentbevis.