Avgjørende kamp på Hamar – Tertnes

Avgjørende kamp på Hamar

Hvem får gruppespill-billetten?

Den avgjørende kampen om hvem som får plass i EHF-cupens gruppespill spilles mot Storhamar søndag. Med håp om å bygge videre på det gode spillet i det første oppgjøret sist søndag, reiser Tertnesjentene østover med tro på seier og avansement.

Vi har vært gode i angrepsspillet over tid, og kampen mot Storhamar viste også store forbedringer i forsvarsspillet, noe som var spesielt gledelig.

Vi tar med oss en femmålsledelse, etter seier 31-26 i den første kampen. Men Storhamar i egen stue er alltid en utfordring, så de fem målene er ingen hvilepute. Vi regner med en jevn kamp som det nesten alltid blir mot hamarsingene, og Tertnesjentene kommer til å gi alt for å sikre billetten til gruppespillet som starter i januar.

Kampen kan ses på Hamar Arbeiderblads TV-kanal HATV, men det krever innlogging som abonnent. Men benytter du deg av tilbudet i lenken, koster det deg kun 5 kr å få med deg denne viktige kampen. Men husk at abonnementet løper til du sier det opp, så lurt å gjøre det fort etter kampen, om du da ikke er interessert i å fortsatt abonnere på innlandsnyheter fra Hedmark…