Håndballskole i vinterferien – Tertnes

Håndballskole i vinterferien

Tradisjonen tro blir det håndballskole med Tertnes i Haukelandshallen i vinterferien. Mandag 24.-onsdag 26. februar blir det gode håndballopplevelser og mye moro sammen med Tertnesjentene. På vår egen hjemmebane inviterer vi håndballinteresserte jenter og gutter født i 2007-2011 til håndballskole ledet av Tertnes-spillerne, og er vi heldige, stikker Tertnes-trener Tore Johannessen også innom.

Alle deltakerne får en super Umbro t-skjorte og ball, i tillegg til kampbillett til Tertnes-Oppsal i Haukelandshallen 26. februar. Dessuten serverer vi gode fiskeprodukter fra Lerøy til lunsj.

Pris kr. 900 pr. deltaker. All påmelding og betaling gjøres på Ticketco.

EARLY BIRD-tilbud

Bestiller du plass på håndballskolen innen 21. januar, får du 4 kampbilletter (2 voksne og 2 barn) til Tertnes-Vipers onsdag 22. januar (verdi kr 400). NB: Dette betinger at du laster ned appen vår og får tilsendt billettene via den.