Vil vise muskler – Tertnes

Vil vise muskler

Onsdag står Tertnesjentene overfor en tøff oppgave på hjemmebane. Suverene Vipers, med et kobbel av landslagsspillere i stallen, kommer på besøk i Haukelandshallen, og vi ser frem til å måle krefter med et av verdens beste klubblag.

Det er ingen tvil om at Tertnesjentene er underdogs i denne kampen, og Vipers’ resultater de tre siste årene taler for seg selv:

  • Seriemester 2017-18, 2018-19 (og leder uten poengtap 2019-20)
  • Sluttspillmester 2017-18, 2018-19
  • Cupmester 2017, 2018, 2019
  • Nr. 2 i EHF-cupen sesongen 2017-18
  • Nr. 3 i Champions League sesongen 2018-19

Men selv om det i disse sesongene kun har vært en håndfull kamper med poengtap mot norske lag, har det likevel vært mange jevne kamper. Tertnes er et av lagene som har hatt for vane å spille jevnt mot Vipers, og de to siste sesongene har kampene i Haukelandshallen endt med hjemmeseier 26-25 (Eliteserien 2017-18) og borteseier 20-22 (Eliteserien 2018-19). Sist møte mellom lagene var i bortekamp i Aquarama i september. Da hang Tertnesjentene med til langt ut i 2. omgang, før rosatrøyene satte inn sluttspurten og ble for sterke for et ungt og da veldig ferskt Tertnes-lag. Dermed endte det til slutt med 5-målstap. Men i denne kampen scoret vi hele 31 mål på Vipers-keeperne, og klarer vi det også i hjemmekampen onsdag, vil det kunne bli vanskelig for bortelaget.

Så langt har vi 3 av 3 mulige seire i 2020, dog mot på forhånd antatt svakere motstandere (Sola, Fana og Gjerpen). Med oppgjøret mot Vipers starter rekken av kamper mot langt tøffere lag, deretter venter Molde (borte), Byåsen (hjemme) og Storhamar (borte) de neste ukene.

Men frem til onsdag skal vi konsentrere oss om Vipers-kampen. Tertnesjentene ønsker å vise muskler og være en vanskelig motstander for de langt mer meritterte Vipers-spillerne. Derfor skal vi gjøre hjemmeleksen godt med grundige forberedelser disse siste dagene, og vi håper å vise hjemmepublikummet at vi kan være på høyde med de beste. Vi har ingenting å tape, og vi gleder oss til å spille mot Sørlandets største stjerner!

Dette vil du vel ikke gå glipp av??!

Kristin Nørstebø mot gamle lagvenninner i Vipers sist sesong