Oslo-tur i neste bortekamp – Tertnes

Oslo-tur i neste bortekamp

Det er alltid deilig å vinne. Og etter å ha spilt fire kamper på rad der en samlet kun sto igjen med ett poeng, var det spesielt godt å vinne så klart som Tertnesjentene gjorde mot Fredrikstad sist.

Men nå er det bortekamp, og det er Aker som er neste hinder for Tertnes. Selv om det er Oslo-klubbens første sesong i eliteserien, var det likevel visse forventninger til at laget skulle kunne prestere på øverste nivå, noe de også har gjort. Selv om det har svinget endel i prestasjonene, er Aker nå på 6. plass på tilsynelatende trygg avstand til nedrykksstriden, mens Tertnes igjen er oppe på 4. plass etter seieren mot Fredrikstad.

For flere av Tertnesjentene blir oppgjøret mot Aker også et møte med lagvenninner. Fem av våre jenter er fast inventar på juniorlandslaget, der også Aker har flere spillere med. Det ligger derfor litt ekstra prestisje i onsdagens kamp, og vi ser frem til flere artige dueller, blant annet mellom Eli Skogstrand og Akers Olivia Lykke Nygaard på keeperplassen, og Kaja Haugseng og Akers Ane Cecilie Høgseth på linjen.

Er du i Oslo-området og heier på Tertnes, oppfordrer vi deg til å ta turen til Nordstrand Arena onsdag kl. 18:00. Kampen kan som vanlig følges på BA/Direktesport med sendestart kl. 17:50.

Vi utfordret juniorlandslagsjentene våre til å sende en hilsen til sine venninner i Aker, men det er ikke alltid det blir som en hadde tenkt…