Velkommen til vinterferiekampen – Tertnes

Velkommen til vinterferiekampen

KJØP BILLETT HER

Ikke anledning til å reise til fjells i vinterferien? Eller orker du rett og slett ikke snø og kulde? Da har vi løsningen! Vi inviterer inn i tørre, varme omgivelser i Haukelandshallen, der vi byr på håndballkamp med fart og spenning. Men om savnet etter skismurning og tursjokolade likevel skulle bli for stort, får du kjøpt både Kvikklunsj og pølser i kiosken. Og klisteret, det sørger spillerne for!

For onsdag i vinterferien spiller Tertnes ny kamp i REMA 1000-ligaen, og denne gang er Oppsal motstander. Etter en periode med delvis poengtørke, er Tertnesjentene igjen tilbake på vinnersporet. Det har blitt seier i de to siste kampene (hjemme mot Fredrikstad og borte mot Aker), og vi ser ingen grunn til å stoppe der. Så da bruker vi gjerne vinterferien til å kjempe om enda en topoenger i Haukelandshallen!

Linn og Karoline er ihvertfall ikke i tvil om hvor de ønsker å tilbringe denne onsdagskvelden midt i vinterferien; kom du også, da!

«For noe dritt!!»

Husk at alle som er med på håndballskolen vår mandag-onsdag, får gratisbillett til kampen!