Gøy på håndballskolen – Tertnes

Gøy på håndballskolen

Det ble tre kjekke dager på LERØY Vinterhåndballskole i Haukelandshallen i vinterferien, og vi vil takke alle deltakerne som var med. Lærevillige barn gjorde det til en takknemlig jobb for instruktørgjengen, som besto av alle Tertnes Håndball Elites spillere.

For denne aldersgruppen (9-13 år) har vi alltid mye fokus på ballbehandling gjennom lek og ulike øvelser med ball, alt med mål om å gjøre barna tryggere med ballen. Basistrening er også et viktig moment i treningen for håndballspillere, ikke minst pga. skadeforebygging, og de unge deltakerne på håndballskolen fikk testet både kondisjon og styrke i enkle fysiske øvelser. Innsatsen var upåklagelig både med og uten ball, og vi håper at de tre dagene sammen med elitespillerne våre, der vi også legger stor vekt på lagspill og fairplay, bidrar til deltakernes motivasjon for å spille håndball.

Til lunch fikk deltakerne fiskeburgere og sushi fra LERØY alle dager, og som en avslutning onsdag kveld fikk deltakerne oppleve og se Tertnesjentene i REMA 1000-ligakamp mot Oppsal, en fartsfylt kamp som Tertnes til slutt vant 30-23.