Madeleine med ny kontrakt – Tertnes

Madeleine med ny kontrakt

En jubeldag for Tertnes i dag! En svært viktig brikke er på plass når Madeleine Hilby nå har signert en ny 2-årskontrakt med Tertnes.

Madeleine kom til Tertnes fra TIF Viking i 2013, og har altså spilt 7 sesonger for klubben. Med andre ord er hun som veteran å regne, da hun er den av dagens spillere som har vært lengst i Tertnes. I løpet av disse årene har hun tatt stadig nye steg, og har etterhvert utviklet seg til å bli en svært viktig spiller for klubben. Hun har de siste sesongene vært høyt oppe på scoringsstatistikken, men i år har hun i tillegg vært en meget god servitør for sine lagvenninner, med et betydelig antall assists.

Madeleine forteller selv:

-Hovedgrunnen til at jeg fortsatt ønsker å være i Tertnes, er at vi har Tore som trener. Han er dedikert, målbevisst, en god analytiker og kjempeflink på detaljer. Alle som har vært i klubben, forteller at de i ettertid ser hvor heldige vi er som har Tore, og hvor viktig han har vært for deres utvikling. Med han som trener, spiller vi den håndballen som jeg liker og som passer meg, noe som ikke er en selvfølge i en annen klubb.

Madeleine har i vinter fått tilbud fra flere utenlandsklubber, men valgte altså å bli i Tertnes:

-Jeg mener at jeg fortsatt er under utvikling og at Tertnes, med Tore i spissen, er den beste utviklingsklubben for meg. Når, og hvis, jeg en dag velger et klubbskifte, er det viktig at det føles riktig, og at jeg ikke skal gå bare fordi en så gjerne vil spille i utlandet. Så lenge jeg fortsetter å utvikle meg, tror jeg at den sjansen kommer på et bedre tidspunkt.

Hvilke ambisjoner og håp har du for laget?

-Målet er at vi skal fortsette i den retningen vi er i nå og ta medaljer. Dessuten håper jeg at det kan bli et vendepunkt for klubben med ny arena, slik at vi kan holde på talentene og bygge et slagkraftig lag over tid.

Vi har en god treningshverdag og treningsgruppe i Tertnes, og det blir spennende å flytte inn i den nye storhallen i Åsane.

At Madeleine nå er blant de eldste på laget, merker hun ikke så mye til, annet enn at hun føler at hun må ta litt mer ansvar og stå frem i gruppen. Den siste sesongen har hun hatt kapteinsansvaret sammen med Thea Stankiewicz, og hun føler at hun har tatt en mer tydelig lederrolle.

-Men jeg synes fortsatt at jeg er ung og har mye ugjort på håndballbanen, og at jeg har god tid til å ta nye steg i karrieren.

Med Madde signatur beholder vi en viktig kontinuitet i spillergruppen, og vi gleder oss til fortsettelsen med Madeleine på laget!

Ny Tertnes-kontrakt for Madeleine

Madeleine og styremedlem Bente Torstad