Siste ordinære hjemmekamp i Haukisen – Tertnes

Siste ordinære hjemmekamp i Haukisen

Hjemmekampen mot Sola er ikke bare siste ordinære seriekamp denne sesongen; ser en bort fra sluttspillet som starter om vel en måned, blir dette også vår siste ordinære seriekamp i Haukelandshallen før flytting til nye Åsane Arena i august. Det er både rart og vemodig å tenke på, men aller mest gleder vi oss til å flytte inn i ny hall som gir oss mange nye muligheter.

Resultatmessig er det allerede avgjort at vi ender på 4. plass. Vi kan fortsatt oppnå samme poengsum som Byåsen på plassen foran, men siden Byåsen leder på innbyrdes oppgjør, kan vi uansett ikke ta igjen trønderne som dermed er sikret bronsemedaljene. Bak oss ligger Molde på 5. plass 3 poeng bak oss før siste serierunde. Når det gjelder medaljene, er det allerede klart at det er blir reprise på fjorårets gull- og sølvplass, med andre ord gull til Vipers og sølv til Storhamar.

Men selv om tabellsituasjonen er avgjort, ønsker Tertnesjentene å ende 28 års eliteseriehistorie i Haukelandshallen med seier. Med en motstander som kontringssterke Sola, tror vi på et fartsfylt oppgjør i Haukelandshallen på onsdag, og vi håper på støtte fra et engasjert hjemmepublikum.

Sjekk også ut «pizza+kamp»-tilbudet vi har til regionens aldersbestemte lag! https://tertneshandballelite.no/2020/03/02/pizza-og-handballkamp/